Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Фестиваль „Азія-кіно”, який два місяці мандруватиме містами України, завітає до Львова у грудні

Завтра у Києві розпочинається фестиваль „Азія-кіно”, який два місяці мандруватиме містами України. Як повідомляє провідний фахівець із зв`язків з громадськістю Львівської філії компанії „Київстар” Віктор Гальчинський, в рамках фестивалю глядачі познайомляться з новинками азіатського кіно, ретроспективою знаменитого корейського режисера Чхан-Ук Пака, а також відвідають перший у нашій країні показ стрічки індонезійського виробництва — екзотичну казку «Опера Ява».
Цього року фестиваль «АЗІЯ-КІНО 2007» побачать кінолюбителі 9-ти найбільших міст України: Києва, Дніпропетровська, Полтави, Одеси, Харкова, Донецька, Запоріжжя, Севастополя і Львова. Фестиваль розпочнеться 11 жовтня в столиці і триватиме понад два місяці. До Львова фестиваль завітає 6 – 14 грудня (кінотеатр «Кінопалац-Копернік»).
Відкриє «АЗІЮ-КІНО» фільм «Час», знятий знаменитим корейським майстром Кім Кі-Дуком. Традиційний жанр японського аніме представить картина Горо Міядзаки «Легенди Земномор’я», знята за мотивами бестселерів американської письменниці-фантастки Урсули ле Гуїн. Також до програми увійшли фільм-учасник Венеціанського кінофестивалю «Не хочу спати сама» тайванського режисера Цай Мін-Ляня і гостросюжетний екшн гонконгського класика Джоні Те «Гарячі новини».
«DJUICE робить все для того, щоб українська молодь знаходилася в епіцентрі найцікавіших кіноподій. Саме тому ми вже четвертий рік поспіль підтримуємо фестиваль «АЗІЯ-КІНО», на якому в одній програмі об'єднані найбільш знакові та актуальні кіно-новинки. Тепер все краще тут. У DJUICE!», – каже керівник департаменту з корпоративних зв'язків компанії «Київстар» Жанна Ревнова.
Ще одним сюрпризом фестивалю стане ретроспектива фільмів знаменитого Чхан-Ук Пака – три історії про Помсту: «Співчуття Пану Помста», «Олдбой» і «Леді Помста». Кінострічки цієї трилогії ставали переможцями безлічі кінофестивалів. Так картина «Співчуття Пану Помста» стала володарем призу за «Кращий азіатський фільм» на фестивалі FantAsia у 2002 році, «Олдбой» завоював Гран-прі Канського кінофестивалю у 2004 році, а заключна стрічка трилогії — «Співчуття Пану Помста» — отримала три призи на Венеціанському Кінобієналі та «Золотого ведмедя» на «Берліналі» у 2005 році.
За три роки роботи на українському ринку молодіжний мобільний бренд DJUICE підтримав безліч цікавих кінопроектів: прокат стрічки за мотивами найпопулярнішого в світі анімаційного серіалу «Сімпсони», допрем'єрні покази фільмів культових режисерів, фестиваль французького кіно «Mainstream». Останньою гучною подією, яку ініціював бренд DJUICE, став новий напрям у вітчизняному кіномистецтві — перший в Україні фестиваль мобільного кіно.
Один з найбільш резонансних кінопроектів — фестиваль «АЗІЯ-КІНО» – DJUICE представляє в Україні четвертий рік поспіль.
DJUІCE – молодіжний міжнародний бренд, який був розроблений та запущений компанією «Telenor» (партнером «Київстар») у Швеції в 2002 році, а після широкомасштабних досліджень адаптований для українського ринку. Сьогодні DJUІCE, крім України, успішно працює в Швеції, Норвегії, Угорщині, Бангладеш та Пакистані. У DJUІCE унікальне позиціонування на ринку, яке забезпечує йому визнання молодих користувачів мобільного зв'язку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ