Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фестиваль «Таланти Франкового університету» вперше проходить на такому високому рівні - Юрій Герасименко

Цьогорічний Х ювілейний фестиваль «Таланти Франкового університету», фінал котрого відбудеться завтра, 20 червня, у Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької, вперше за останні роки проходить на такому високому рівні. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив співорганізатор дійства, директор студентського клубу ЛНУ ім. Івана Франка Юрій Герасименко.

За його словами, зараз навіть важко підрахувати загальний кошторис проведення ювілейного фестивалю, оскільки ініціативу проведення такого дійства підтримала Львівська облдержадміністрація, ряд солідних банківських установ, власники престижних відпочинкових закладів.
Переможці фестивалю отримають грошові премії, святкові вечері у престижних ресторанах та розважальних центрах Львова, путівки до санаторію Карпати та ще багато сюрпризів, про які Юрій Герасименко не хотів розповідати, щоб зберегти інтригу переможцям.
20 червня 2006 року в Національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької відбудеться святковий гала-концерт переможців X ювілейного фестивалю “Таланти Франкового університету”.
 На церемонію нагородження запрошені Ярослав Пітко - заступник голови Львівської ОДА, Андрій Корнат - начальник управління у справах сім’ї та молоді - під патронатом яких проходить захід. Вітальне слово матиме начальник управління культури ЛОДА Галина Дорощук. Нагороджуватимуть переможців ректор Львівського національного університету імені Івана Франка проф. Іван Вакарчук та проректор із науково-педагогічної та виховної роботи Звенислава Мамчур

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ