Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фінансові потреби Суспільного мовника будуть забезпечені на 100 відсотків

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевняє, що фінансові потреби Суспільного мовника будуть забезпечені на 100 відсотків. Про це він заявив на обговоренні звіту уряду за 2017 рік з регіональними ЗМІ.

"Що стосується фінансування, то за це не треба переживати, бо фінансування все буде забезпечено в 100-відсоткових потребах (Суспільного) мовника", - сказав Гройсман.

Він додав, що хотів би бачити Суспільного мовника насамперед незалежним, професійним і якісним, а також щоб його частка в ефірі була високою. 

"Оце мета. Тому що, мені здається,  незалежне, об'єктивне і збалансоване ЗМІ потрібне сьогодні суспільству, як повітря", - зазначив Гройсман.

Нагадаємо, раніше голова правління Національної суспільної телерадіокомпанії Зураб Аласанія під час звіту про хід реформи суспільного мовлення 19 січня нагадав, що дефіцит бюджету Суспільного мовника у 2018 році становить 759 млн грн (згідно із законом бюджет має становити 1,535 млрд грн), у зв'язку з таким дефіцитом бюджету урізано доволі серйозні статті витрат, зокрема така важлива, як виробництво контенту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ