Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фінішував конкурс „Міс Львів та міс Львівщина”

Учора, восьмого березня, фінішував  конкурс краси „Міс Львів та міс Львівщина”. Переможницями конкурсу стали чарівні львів’янки Наталя Чап’юк —  міс Львів та Марія Варивода — міс Львівщина. За словами директора ліцензії на проведення конкурсу „Міс Львів та міс Львівщина” Галини Горохольської, цьогорічний конкурс обійшовся оранізаторам та спонсорам у 20 тисяч доларів, у зв’язку з недостатнім фінансовим фондом цьогоріч таки не вдалося провести два окремих конкурси для дівчат зі Львова та для дівчат із Львівської області, тому вже вшосте поспіль ці два конкурси проходять об’єднаними.
За два титули боролися 20 дівчат, у фінал потрапили чотири дівчини зі Львова та одна -  із Дублян.
Віковий ценз учасниць конкурсу від 15-16 до 24 років. Практично половина з них відвідують модельні школи і готувалися до конкурсу не один рік.
Як не прикро визнавати, але львів’янки жодного разу не перемагали у конкурсі „Міс Україна”. Оргкомітет конкурсу „Міс Львів та міс Львівщина” переконаний, що справа не в тому, що наші дівчата недостойні цього титулу, якраз навпаки, занадто жорсткі і незрозумілі умови, перед якими вже протягом 16 років організатори конкурсу „Міс Україна” ставлять львів’янок, показує принципові позиції окремих людей, котрі навмисно намагаються перегородити шлях нашим дівчатам до перемоги.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ