Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фінські журналісти поцікавилися в міського голови проблемами водопостачання Львова, реконструкції площі Ринок, а також питанням нацменшин

Міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з фінськими журналістами. Зокрема, їх цікавили проблеми водопостачання, реконструкції площі Ринок та історичної частини Львова, а також проблеми нацменшин, зокрема ромської меншини у Львові.

Щодо водопостачання Андрій Садовий сказав, що основною проблемою є облік води: «Є дуже конкретний план вирішення проблеми води. Перший заступник міського голови Микола Одуха, який працював над отриманням кредиту Світового банку, особисто займається цим питанням. У нас не стоїть питання будівництва нових мереж, треба ремонтувати існуючі».
Щодо ремонтів на площі Ринок він зазначив, що проблем зараз немає ніяких, вчора у Львові були австрійські архітектори, які відзначили фаховість проведених робіт. Що стосується циган, Андрій Садовий зазначив: «Ми живемо у Львові як одна сім’я, є цілі містечка, де мешкають цигани, і жодних проблем немає, вони прекрасно вплетені в комунікацію Львова».


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ