Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Фінустанови переходять на онлайн платформи. Банк 3/4 не виняток

Фінансові установи переходять на онлайн платформи, про що свідчать останні дані.

Так, зокрема, Банк 3/4 презентував своїм клієнтам широкий спектр можливостей дистанційного обслуговування, зокрема, з використанням мобільного додатку BANK 3/4 Online, яке дозволяє легко і просто управляти своїми рахунками, картами, кредитами та депозитами.

Розвиваючи застосування новітніх технологій, відзначають у фінустанові, Банк 3/4 пропонує клієнтам активно використовувати систему дистанційного керування власними фінансами «Інтернет-Банкінг». Система доступна для використання як мобільний додаток на смартфоні (планшеті), або через сайт Банку.

Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, цілодобова клієнтська підтримка і швидкість платежів роблять процес банкінгу зручним і швидким. Послуга доступна для фізичних осіб, які відкривають поточні рахунки в Банку. З метою підвищення безпеки розрахунків підключення послуги здійснюється тільки за письмовою заявою клієнта.

Довідка: Банк 3/4 створений у 2008 році. Банк надає широкий спектр банківських та фінансових послуг клієнтам.  Статутний капітал Банку складає 350 млн. грн., банк здійснює прибуткову діяльність  та  дотримується високих стандартів ліквідності. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ