Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фірму-перевізника, на маршруті якої у Дрогобичі загинула жінка, минулоріч намагалися позбавити ліцензії на пасажирські перевезення

Фірму-перевізника „Вітязь”, яка володіє маршрутом „Дрогобич-Трускавець”, минулого року вже хотіли позбавити ліцензії на пасажирські перевезення. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив начальник відділу державної автомобільної технічної інспекції управління ДАІ у Львівській області Олег Романюк.
„За підсумками планової перевірки у 2008 році ТзОВ „Вітязь” уже хотіли позбавити ліцензії на пасажирські перевезення, проте повторна комісія надала термін на усунення недоліків, і фірма продовжувала надавати послуги. Ми вже відіслали відповідне подання до Києва, про скасування ліцензії ТзОВ „Вітязь””, - розповів підполковник Олег Романюк.
Нагадаємо, що 22 січня о 18.30 у м. Дрогобич з салону маршрутного мікроавтобуса "Мерседес Бенс 408 Д" сполученням "Дрогобич - Трускавець" випала жінка 1955 р. н. Від отриманих травм мешканка Дрогобича загинула на місці події. Наразі у справі загибелі жінки ведеться слідство. Як розповів Романюк, за словами водія жінка самовільно відкрила двері до зупинки автобуса. „Подібну інформацію подають і пасажири, але на разі ведеться слідство. У автобусах такі двері, що їх легко відкрити, тому робити висновки передчасно”, - прокоментував він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ