Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФК «Карпати» «глибоко сумує» з приводу інциденту з Маркевичем

Футбольний клуб «Карпати» глибоко сумує з приводу того, що головний тренер «Металіста» Мирон Маркевич не потрапив на контрольний поєдинок львів’ян проти ФК «Москва». Ганебно, що турецькі охоронці дозволили собі зірвати плани головного тренера збірної України, який мав на меті переглянути потенційних гравців «синьо-жовтої» команди, – повідомили у ФК «Карпати».

 

«Водночас, для уникнення подібних непорозумінь у майбутньому, наполегливо просимо керманича збірної наступного разу про свої плани напряму повідомляти керівництву львівського клубу, яке гарантовано надасть Мирону Богдановичу найзручніше місце на трибунах.

 

Також, беручи до уваги безпрецедентний характер випадку, що відбувся з Мироном Богдановичем, ФК «Карпати» зобов’язується провести виховну роботу з турецькими охоронцями-невігласами, котрі насмілились не впізнати обличчя головного тренера збірної України з футболу.

 

Крім того, аби хоч частково допомогти тренеру у підготовці до стартового поєдинку сезону, ФК «Карпати» надішле Мирону Богдановичу відеозапис матчу проти «Москви». Просимо тренера лише повідомити адресу, на яку надсилати диск, адже з його коментарів у пресі так і незрозуміло, в якій іпостасі він більше цікавився спарингом: в ролі керманича «синьо-жовтих» чи все ж таки «жовто-синіх».

 

Користуючись нагодою (як відомо, вже цієї суботи відбудеться матч «Карпати» - «Металіст»), запрошуємо Мирона Богдановича відвідати й тренування карпатівців безпосередньо у Львові. Запевняємо, що охоронці тренувальної бази пройдуть спеціальний інструктаж, аби не повторити помилки своїх заморських колег», – йдеться у повідомленні.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ