Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФК «Карпати» не потрібні «золоті» фанати — Олександр Єфремов

 Як зазначив Олександр Єфремов, двох вболівальників спіймали „на гарячому”, скоро відбудеться суд і їх чекають примусові громадські роботи. Крім цього, керівництво ФК «Карпати» вимагає від правопорушників відшкодування моральних збитків на суму 5 тис. грн з кожного. Щоправда, як каже гендиректор клубу, отримати ці гроші ніхто не сподівається, керівництво клубу лише хоче, щоб фан-клуби «Карпат» пообіцяли, що під час матчів улюбленої команди поводитимуться гідно.
ФК «Карпати» не потрібні «золоті» фанати — заявив сьогодні, 10 серпня, на брифінгу генеральний директор клубу Олександр Єфремов. За його словами, через некоректну поведінку вболівальників за останні два матчі із «Металургом» та «Зорею» керівництву клубу довелося заплатити 4 тис. дол. США. Фанати клубу під час цих матчів кинули на поле дві димові шашки та 8 фаєрів.
 «Якщо своїм некоректним поводженням вболівальники «Карпат» щоразу залазитимуть у кишеню клубу, то навіщо нам такі золоті фанати? Майже за кожен матч ми платимо якісь штрафи і щоразу розмір штрафів зростає. Ми встановили на стадіоні «Україна» відеоспостереження, але це все одно не допомагає: якщо димові шашки виявити легше, то фаєри можна дуже легко сховати, — говорить Олександр Єфремов. — Кажуть, що найгірші фанати в Англії, однак там під час матчів такого не буває. Найгірші фанати, напевно, у нас. Англійські вболівальники підтримують свої улюблені команди і в радості, і в горі, а в нас два матчі програли — вже вівці, два виграли — всі Марадони».
Відтепер ФК «Карпати», за словами гендиректора клубу, проводитиме виховні зустрічі із вболівальниками і збирається відновити роботу ГО «Карпати», яка функціонувала у 2001 році, для роботи з фанатами.
 «До керівництва цією громадською організацією ми плануємо залучити найактивніших уболівальників. Клуб виділятиме якусь частину коштів на дозвілля вболівальників, допомагатиме їм приїхати на виїзні матчі «Карпат», лише б під час гри вони поводилися гідно», — наголосив Олександр Єфремов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ