Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ФК «Карпати» як потужна футбольна команда мала б збудувати власний футбольний стадіон, а влада міста всіляко допомагатиме клубу у цьому — Андрій Садовий

ФК «Карпати» як потужна футбольна команда мала б збудувати власний футбольний стадіон, а влада міста всіляко допомагатиме клубу у цьому — переконаний міський голова Львова Андрій Садовий, про це він заявив «Гал-info».
За словами Андрія Садового, вболівальників «Карпат» вводять в оману і проблема навколо передачі команді стадіону «Україна» є занадто роздутою.
«Насправді жодної проблеми немає. Ніхто не забороняє «Карпатам» користуватися стадіоном скільки завгодно. Просто на сьогодні склалася делікатна ситуація з тим, що Україна і Польща подали заявку на проведення «Євро-2112». За умовами конкурсу, місто, яке хоче приймати чемпіонат, а Львів подав свою заяву, повинен мати власний стадіон і хоча на чемпіонат ми будуємо новий стадіон укладати угоду оренди на стадіон «Україна» зараз не зовсім доцільно. Зрештою, це дуже серйозне питання і перед тим, як його вирішувати ми повинні порадитися з громадськістю Львова», — пояснив Андрій Садовий.
Нагадаємо, сьогодні, 25 травня вболівальники ФК «Карпати» пікетуватимуть Львівську міськраду на знак протесту проти того, що вона не хоче віддати в оренду футбольному клубу стадіон «Україна».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ