Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ФК «Львів» знову перемагає

В своєму другому спаринг-матчі на тренувальному зборі в Туреччині, футболісти ФК «Львів» з переконливим рахунком 4:0 взяли гору над третьоліговим турецьким клубом «Бетмен Петролспор».
ФК «Львів» провів другий контрольний матч. На цей раз суперником львів’ян були турецькі футболісти третьолігового «Бетмен Петролспор». Ця команда заснована у 1960 році, а свої домашні матчі проводить на стадіоні «Бетмен», який вміщає 5 тисяч глядачів.
ФК «Львів» у ході матчу виразно домінував на футбольному полі. Гравці контролюючи перебіг подій на полі, переважали нижчого за класом суперника. Львівська команда демонструвала хорошу комбінаційну гру і успішно втілила свою перевагу у забиті м’ячі.
У першому таймі у львів’ян двічі відзначився Олександр Мандзюк, внаслідок добре розіграних комбінаційних дій. Третій м’яч на рахунку Павла Худзіка, який майстерно скористався помилкою турецьких захисників: заволодівши м’ячем, львівський нападник вправно скерував його у ворота – 3:0.
У другому таймі львів’яни продовжували володіти ініціативою, постійно створюючи небезпечні моменти біля воріт суперника. В одній із чисельних атак Михайло Козак здійснив стрімкий індивідуальний прохід у штрафний майданчик «бетманців». Суперник не знайшовши кращого способу оборони, грубо порушив правила гри. Пенальті взявся виконувати Козак. Михайло чітким ударом реалізував пенальті і встановив кінцевий результат гри – 4:0. Тож, підопічні Сергія Ковальця на тренувальному зборі в Туреччині удруге перемагають свого суперника із «сухим» рахунком. На думку тренерського штабу у звітному поєдинку команда успішно виконала тактичні настанови і завдання на гру.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ