Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Флюгери Львова» відбудуться традиційно на початку травня

Сьомий етно-джазовий фестиваль «Флюгери Львова», який вже став музичною візитівкою нашого міста, проходитиме із 1 по 3 травня 2009 року у внутрішньому дворику Львівської Ратуші - повідомив прес-секретар МОЛ „Дзига” Юрій Вовкогон.
Кожен день фестивалю матиме свою тему. П’ятниця, 1 травня, буде «Днем польської культури на «Флюгерах», субота, 2 травня, стане днем «ДжазКлубу.Львів», а в неділю, 3 травня, у рамках «Дня Європи» демонструватимуть музику, пов’язану з фолком.
Традиційне для фестивалю «Прокидання з Мертвим Півнем» відбудеться недільного ранку 3 травня. На цих «Флюгерах Львова» прокидання буде «врочисто непафосним» і присвяченим 20-літтю гурту «Мертвий Півень». Окрім самих іменинників, „прокидатимуться” Віктор Морозов та улюбленці «Флюгерів» гурт «ShockolaD».
Також цього року своєю майстерністю львів’ян та гостей міста порадують «Dzyga Imagine», дебютанти минулого фесту «MT-3», джазовий проект Марка Токара, Юрія Яремчука,Ігоря Гнидина та румунського піаніста Мірчі Тіберіана, польсько-українські «DagaDana», польський джаз із потужним вокалом «Bogna Kicinskі Jazz Project», досвідчений «Dzyga Jazz Quartet», фолкджазові «Lomagos Band» та «Orkestr Vito», луцькі «Резус Блюз», польські ескпериментатори з етномузикою «Alamutband» та «Zywiolak», чеські «Vlasta Redl project», етно-джаз-фанкові «ShockolaD», львівські «Max Kerner Group» і «Ad Libitum», а також блюзові легенди «Брати Блюзу». Після концертів меломани, як і завжди, насолоджуватимуться джем-сейшенами. Цього року джеми відбуватимуться на основі майстер-класів «ДжазКлубу.Львів».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ