Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

"Фокстрот" оштрафували на понад 400 тис. за нечесну рекламу

Луганське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало мережу магазинів електроніки та побутової техніки "Фокстрот" за рекламу, яка вводила в оману споживачів. Про це повідомила прес-служба тервідділення АМКУ.

Як встановили співробітники комітету, у районі і в приміщенні магазинів мережі "Фокстрот" були розташовані рекламні щити з написом "Кредит на всі групи товарів 0% без комісій, страхування та інших прихованих умов". При цьому споживач, який побажав би придбати товар в кредит, мав би переплатити близько 10% від вартості товару, повідомляє LB.ua.

уганське відділення АМКУ вирішило, що така реклама вводила споживачів в оману, визнало ці дії порушенням конкуренційного законодавства та оштрафувало порушника на 427 тис. гривень.

"Бізнес повинен бути чесним. Якщо підприємець, бажаючи заробити більше, йде на поступки власній совісті, це неприпустимо", - підкреслив голова Луганського тервідділення комітету Сергій Захаров.

Нагадаємо, в листопаді АМКУ оштрафував "Фокстрот" на 400 тис. гривень за концентрацію більше як 50% 16 компаній без дозволів комітету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ