Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Фома та гурт "Мандри" - "Час летить"

Фома та гурт "Мандри" завітають у Львів, З березня в рамках ювілейного туру "Час Летить". Львів’яни та гості культурної столиці України зможуть почути і побачити нашу нову музичну та візуальну програму "Час Летить" !

В серпні 2017 року зі Сходу України стартував тур гурту Мандри з назвою нового одноіменного альмобу «Час Летить». Концерти з великим успіхом відбулися у фронтових та прифронтових містах: Авдіївка, Попасна, Торецьк, Бахмут, Волноваха та Маріуполь для українських вояків та мирних мешканців прифронтових територій.

24 серпня в День Незалежності був презентований  перший кліп на пісню " Гради Вогняні" з альбому " Час Летить"

14 грудня 2017 року під час концерту-презентаціі альбому " Час Летить", відбулися прем'єри відеокліпів на пісні " Думи Мої" на вірші Тараса Шевченка.
Та головної концептуальної пісні альбому " Час Летить", яка була записана в співпраці з відомим українським скрипалем з Канади Василем Попадюком, і яка стала головним саунд-треком документально-ігрового фільму про видатного українського митця 20 -го сторіччя Василя Кричевського, художника та архітектора, автора дизайна першого українського герба-тризуба УНР та українських гривень.

Також для живого концерту було створено спеціальне концептуальне відео-шоу , яке візуалізує всі пісні програми, та дає можливість глядачам на концерті відчути всю унікальну музичну містерію " Мандрів" від перших хітів " Дочка Мельника",

та "Орися",

до "Не спи моя рідна земля",

та " Дорога".

А також нових пісень, таких як " Карпатська пісня",

та " Черевики".


Концертна програма" Час Летить" складається з багатьох улюблених пісень Фоми та "Мандрів", а також з пісень популярних українських авторів -Володимира Івасюка, Миколи Мозгового, Василя Гонтарського, та авторів з діаспори - Богдана Весоловського та Антіна Дербіша. Народних та повстанських пісень.Окремою родзинкою туру є виконання зовсім нових пісень Фоми з майбутнього альбому, вихід в світ якого планується в  листопаді 2018 року, і який буде створений на основі електронних танцювальних міксів з використанням живих інструментів та духової секціі.

В Україні, в рамках туру «Час Летить» концерти відбудуться у найбільших українських містах Київ, Львів, Харків, Дніпро, та Одеса. В планах також концерти в Європі, США та Канаді.

Чекаємо вас у Львові 3 березня на концертах о 17.30 та 19.00 в оновленій великій залі Національного театру ім. Марії Заньковецької. Квитки в касі театру та на kontramarka.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ