Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фонд Франка запустив краудфандингову кампанію

Фонд Франка ініціював спільнокошт для проєкту "Міжнародна премія імені Івана Франка – 2021", яка вшосте вручатиметься на його батьківщині, у Дрогобичі, в 165-ту річницю від дня народження письменника.

Цьогоріч на Премію Франка претендують 23 вчених із Канади, Литви та України, чиї праці ґрунтуються на засадах наукового осмислення історичних або сучасних процесів у культурі, політиці та суспільному житті України.

За 6 років існування на Міжнародну премію імені Івана Франка були номіновані 107 науковців і 11 авторських колективів з України, Австрії, Італії, Канади, Великобританії, Німеччини, США, Фінляндії, Іспанії, Грузії, Ізраїлю, Польщі, Сербії та Литви.

Щоб долучитися до становлення Премії, яка, займаючи вільну нішу у науковому світі, має усі шанси, поряд із премією Нобеля, стати першою у галузі суспільно-гуманітарних наук світу, Ви можете зробити свій внесок, перейшовши за посиланням.

Фонд Франка заручився підтримкою Міжнародного фонду «Відродження», який, в разі успішного завершення кампанії на «Спільнокошті», подвоїть  отриману суму. Усі зібрані кошти буде спрямовано на організацію та проведення Міжнародної премії імені Івана Франка у 2021 році.

Нагадаємо, Міжнародний фонд Івана Франка є недержавною благодійною організацією, діяльність якої спрямована на поширення позитивної інформації про Україну у світі та створення позитивного іміджу України за її кордонами, підтримку розвитку україністики та суспільно-гуманітарних наук, просування та популяризацію наукового і творчого доробку Івана Франка. Усі ініціативи Фонду плідно залучають молодь до свідомого й осмисленого занурення у спадщину Івана Франка, привертають увагу до значимості культурних локацій, через наукову співпрацю утверджуються ключові державницькі позиції, Україна перед обличчям світу набуває вигляду єдиної, ментально духовної цілісності, країни високого інтелектуального рівня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ