Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

TEXTПризначено виконавчого директора ВАТ „Львівсільмаш”. Колектив дав йому часу показати себе до понеділкаTEXT

Сьогодні, 5 квітня, під час зборів трудового колективу ВАТ „Львівсільмаш” колективу представили нового виконавчого директора. Ним став Віктор Ігорович Смірнов. Розпорядження про призначення підписав керуючий санацією Олег Кобельник. Про це „Гал-info” повідомили в управлінні промисловості та розвитку інфраструктури.
До цього з 24 січня 2005 року він входив до складу правління ВАТ „Крименерго”.
Як розповів „Гал-info” голова профспілки ВОСТ Воля Петро Онищак, поки що колектив нейтрально сприйняв нове призначення і дав Віктору Смірнову час до понеділка, аби той зміг підготуватися і запропонувати своє бачення виводу заводу з кризи.
„Ми запитали в нього, чи знайомий він зі станом підприємства, з його проблемами, чи розбирається він в машинобудуванні. Він сказав, що ні, але розповів, що є менеджером з кризових ситуацій… Тому поки ми не знаємо цю людину, ми не можемо ставитися до неї негативно”, — розповів Петро Онищак.
Крім того, у понеділок мають відбутися збори колективу, на яких Віктор Смірнов має представити власне бачення виходу з кризи і подальшого розвитку, якщо вони сподобається колективу, то цілком можливо, що він залишиться на цій посаді.
Також у понеділок планують створити Комітет порятунку ВАТ „Львівсільмаш”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ