Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Формування єдиного виборчого списку «Нашої України» та БЮТ у разі дострокового розпуску парламенту — це питання доволі дискусійне — Ігор Держко

Формування єдиного виборчого списку «Нашої України» та БЮТ у разі дострокового розпуску парламенту — це питання доволі дискусійне — заявив «Гал-info» голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді Ігор Держко.

 «В умовах, коли «Наша Україна» втрачає свої позиції і в той же час, я переконаний, намагатиметься загарбати всі місця у виборчому списку, саме такий формат об’єднання приречений на поразку», — переконаний Ігор Держко.
 За його словами, обласна фракція БЮТ вельми здивована тим, як «Наша Україна» починає переговори щодо од’єднання національно-демократичних сил.
 «Такий початок переговорів зовсім не сприяє співпраці, бо кроки «Нашої України» схожі більше на те, що окремі представники блоку зараз намагаються випрати політичну білизну, яку самі забруднили або ж вони просто шукають індульгенцію, щоб виправдатися перед своїми виборцями. Коли ми ініціювали скликання позачергової сесії облради, щоб звернутися до Президента з вимогою розпуску парламенту, «Наша Україна» нас не підтримувала, тепер же вони несподівано схаменулися», — говорить голова фракції БЮТ у Львівській обласній раді.
Як заявив Ігор Держко, на сьогоднішню прес-конференцію керівників політичних фракції ЛОР щодо оцінки політичної ситуації в Україні його ніхто не запрошував, натомість про зустріч голів фракції з головою облради, яка запланована на вечір 2 серпня, його повідомили і БЮТ візьме в ній участь
Нагадаємо, сьогодні, 2 серпня, відбулася прес-конференція керівників політичних фракції ЛОР з приводу політичної ситуації в Україні, однак, як виявилося, запросили на неї тільки голів фракцій міжфракційного об’єднання «НУ», голову міської організації ПРП та голову ЛОО УНП.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ