Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Формування єдиної партії на Львівщині відбуватиметься із досить серйозними проблемами — Ігор Танчин

Процес створення єдиної партії на Львівщині проходитиме надзвичайно складно і боляче. Таку думку сьогодні на конференції «Регіональний вимір політичного процесу в Україні у 2007 році» у стінах Львівського національного університету імені Івана Франка висловив львівський політолог Ігор Танчин.
«Створення єдиної партії саме на місцевому рівні матиме досить серйозні проблеми, зокрема через особистісні конфлікти місцевих лідерів цих політичних сил, які входять у блок НУ – НС, та більш глибинними конфліктами: розподілу посад, очолення партії на місцевому рівні, тобто через меркантильні інтереси. Уся проблема у тому, що багато людей, які є політично впливовими в області, не бачитимуть свого місця в цій новій партії», — сказав Ігор Танчин.
Він також зазначив, що в разі проведення позачергових виборів до органів місцевого самоврядування багато політичних сил не зможуть повторити свого результату, який вони зараз мають у місцевих радах. «Такі політичні сили, як ПРП, «Відродження» та СПУ не зможуть повторити свій результат до органів місцевого самоврядування. «Вони помаленьку відходять у політичне минуле», — сказав Танчин.
Нагадаємо, члени блоку НУ — НС під час виборчої кампанії декларували створення єдиної партії на базі блоку до кінця цього року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ