Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Форум УГКЦ в Інтернеті відзначив першу річницю своєї роботи

Сьогодні, 16 червня 2006 року, Форум Української Греко-Католицької Церкви в Інтернеті відзначає першу річницю своєї роботи у всесвітній мережі – повідомили в прес-секретаріаті УГКЦ.
За цей рік для участі у форумі зареєструвалося 213 учасників, які написали 788 повідомлень у 176 темах. Згідно із статистичною системою, середнє число повідомлень на добу становить 2,16. Сьогодні на Форумі УГКЦ функціонують чотири розділи: „Новини і прес-релізи”, „Церква і суспільство”, „УГКЦ закордоном”, „Зауваги та пропозиції”. Крім того, існує розділ „Форум для тестування”.
«Факт спілкування на форумі оцінюю позитивно, бо спілкування між людьми є дуже корисним, - прокоментував перший ювілей Форуму УГКЦ Блаженніший Любомир, Верховний Архієпископ Києво-Галицький. - Якщо сьогодні справді маємо такі технологічні можливості спілкуватися з людьми, з якими не знайомі, але переживаємо з ними ті самі труднощі, смуток і радість, і робимо це в прихильному дусі, шануючи одне одного, шукаючи правди, розв’язок для нашого життя, то, я думаю, це є щось дуже позитивне. Я тішуся, що існує такий форум, на якому люди можуть висловити свою думку, не тільки щоб відстояти свободу слова, а щоб задовольнити потребу своєї душі. Попри всі застереження така технологічна можливість добре слугує саме такій потребі».
При цьому Предстоятель УГКЦ висловив думку, що на такому форумі можуть з’являтися різні відгуки: і позитивні, і негативні. На запитання, чи не бояться негативних відгуків церковні провідники, Блаженніший Любомир відповів: «Цього не потрібно боятися. Якщо хтось висловлює виправдану критику, навіть негативну, це дуже добре, адже тоді можна зрозуміти, що робиться неправильно і відтак це виправити».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ