Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Форум „Влада і бізнес – партнери” відбудеться у третій декаді травня

Форум „Влада і бізнес – партнери” відбудеться у третій декаді травня. Про це йшлося на робочій  нараді з підготовки проведення ІІІ Форуму підприємців “Влада і бізнес - партнери” під головуванням заступника голови облдержадміністрації Валерія П’ятака та за участю керівників об’єднань та асоціацій підприємців Львівщини, повідомляє прес-служба Львівської ОДА.
Як повідомляє прес-служба, на нараді було обговорено значимість ініційованих профільними державними службами Львівщини системних процесів, скерованих на легалізацію робочих місць, практичного недопущення нерегламентованої зайнятості та порушення податкового і митного законодавства.
Також було вирішено розглянути питання термінового створення дієвого адміністративно-правового механізму для безпосереднього захисту прав та законних інтересів підприємців, лібералізації та дерегулювання приватної ініціативи. „Присутні погодились, що таке поєднання інтересів влади і бізнесу стане запорукою стабільності соціально-економічного розвитку регіону”, – йдеться у повідомленні прес-служби.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ