Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Фотографії українських воїнів нишком використали в антипрезидентській акції у Львові

Нещодавно у Львові пройшла акція по блокуванню магазину "Рошен", під час якої організаторами були без узгодження використані фотографії українських воїнів з ганебними підписами під ними.

Боєць ЗСУ Віктор Легкодух та його товариш Роман Панченко несподівано для себе виявилися "скаліченими дітьми" і учасниками блокування яку проводила одна із організацій Львова.

"Давно мене не переповнювала така злість від побаченого,де використали НЕЗАКОННО фото зі мною та Роман Панченко у своїх цілях. Яке ви взагалі мали право підписувати наші фотографії такими ганебними словами", - зазначив Віктор.

Герої АТО, чиї фото використали у агітаційних наліпках із підписом «скалічені діти війни», обурені, що їхні зображення використали у маніпуляціях.

"Найбільше мене заділо, що вони використали фотографію мене і мого друга, ще й назвали нас "скаліченими дітьми". Я професійний кадровий військовий, служив в 25 повітряно-десантній бригаді Дніпропетровської області. Саме зараз я готуюсь до участі в Іграх нескорених. 12 травня саме буду приймати участь у відборі", - зокрема в коментарі Гал-інфо розповів Віктор.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ