Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Фотографував землю та постійно озирався: як патрульні затримували закладчика

Як повідомили 4 травня у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, вчора близько 16 години на вулиці Івана Франка, командирський екіпаж 3 батальйону помітив підозрілого чоловіка в Стрийському парку. Він фотографував залізничну колію, місток, землю та постійно озирався.
Фото: поліція Львівської області

Командир батальйону Юрій Качмар прийняв рішення прослідкувати за ним пішки разом із напарником Ігорем Кіндзерським. Поведінка молодика не змінювалася, тому поліцейські вирішили зупинити і перевірити його на можливу причетність до безконтактного розповсюдження наркотичних речовин з використанням інтернету.

У Львові затримали 19-річного розповсюджувача наркотиків

Другий колега Ігор Городецький, який залишився в автомобілі поїхав на зустріч невідомому. Коли він дав вказівку чоловікові зупинитися, той почав втікати, але не встиг далеко відбігти, його затримали.

Під час поверхневої перевірки у нього в кишені виявили 4 пакунки в ізоляційній стрічці. Зі слів 20-річного мешканця Львівщини в них загорнута наркотична речовина солі. Ще 15 аналогічних згортків він ховав у пачці з під сигарет.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу Галицького відділу поліції, експерта та співробітників Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції Львівської області.

На території парку виявили ще 16 закладок здійснених у різних місцях. Під час здійснення слідчих дій поліцейські вилучили ще 110 фасованих у пакетики та загорнуті в ізоляційну стрічку пакунків.

Тож, загалом на експертизу скерували 145 пакунків з ймовірно наркотичними речовинами.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) ККУ. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ