Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракції БЮТ та „Свободи” в облраді вимагають від Президента розпуску Верховної Ради

«Підступна зрада соціалістів на чолі з Олександром Морозом призвела до розвалу Помаранчевої коаліції, витворила в державі вкрай небезпечну для демократичного поступу ситуацію. Нова, так звана антикризова більшість здатна реанімувати в Україні злочинний режим Кучми», –  заявив депутат облради Остап Федоришин.

Окрім цього, він звернувся до Президента: «Шановний пане Президенте, в даний архискладний політичний момент маємо усвідомити, що до влади рвуться реваншисти, цими людьми нині керує почуття відплати за відстронення їх від влади демократичними силами, з ними нас чекає два шляхи ганьби – білоруський або російський. Як же ж нам після того дивитись в очі Майдану?
Саме тому ми вимагаємо від вас: 1. Негайно розпустити Верховну Раду України як таку, що не здатна забезпечити демократичний розвиток у державі. 2. Ввести пряме президентське правління з метою стабілізувати ситуацію в Україні, після чого оголосити дострокові парламентські вибори. Від імені БЮТ у Львівській облраді депутат Остап Федоришин».
Фракція УНП також оприлюднила свою заяву з цього приводу.
Свою заяву оприлюднила ВО «Свобода», їх заява є більш радикальною, вона звучить в підтримку Президента, львівські „свободівці”, окрім того, що закликають, крім недопущення антикризової коаліції, скасувати Конституційну реформу.
Нагадаємо, сьогодні розпочала роботу IV позачергова сесія ЛОР з приводу створення антикризової коаліції у складі ПР, КПУ та СПУ у ВНР та обрання головою ВРУ Олександра Мороза.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ