Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція „Батьківщини” Львівської обласної ради оприлюднила заяву, де назвала відставку уряду закономірним кроком з огляду на антиукраїнські настрої уряду в газовому конфлікті

Фракція „Батьківщини” Львівської обласної ради оприлюднила заяву, у якій назвала відставку уряду закономірним кроком, з огляду на антиукраїнські настрої уряду в газовому конфлікті.

Фракція „Батьківщини” Львівської обласної ради оприлюднила заяву, у якій назвала відставку уряду закономірним кроком, з огляду на антиукраїнські настрої уряду в газовому конфлікті. Депутат Львівської обласної ради Михайло Ваврин передав заяву голові ЛОР Михайлу Сендаку, але повного тексту депутатам не зачитав.
Водночас заступник голови ЛОР Андрій Парубій запропонував депутатам висловити свою позицію щодо відставки уряду у заяві до Президента України, Верховної Ради України та КМУ. Основною причиною відставки уряду є помста за принциповість уряду у відстоюванні газових інтересів України. “Відставка уряду є антиукраїнською провокацією та продемонструвала політичну безпринципність деяких політичних сил”, — йдеться у заяві, яку читав Андрій Парубій.
Андрій Парубій також заявив, що ця заява узгоджена з лідерами фракцій та запропонував депутатам проголосувати за неї. В результаті голосування 41 депутат проголосував за, 10 – проти, 2 утрималось.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ