Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція Блоку „Наша Україна” у Львівській міській раді позитивно оцінює зміну структури виконавчих органів міськради і впровадження департаментів – Василь Трач

Фракція Блоку „Наша Україна” у Львівській міській раді позитивно оцінює зміну структури виконавчих органів міськради і впровадження департаментів – зазначив „Гал-іnfо” голова фракції „Наша Україна” Василь Трач.
Щоправда, за його словами, НУ має багато застережень щодо схеми організацій структури виконавчих органів ЛМР, зокрема, за його словами, членам НУ незрозуміло, чому за схемою одному і тому ж заступникові міського голови має підпорядковуватись департамент житлово-комунального господарства та інфраструктури і департамент гуманітарної політики.
„Ми подали свої зауваження Андрієві Садовому і сподіваємося, що він їх врахує”, - зазначив Василь Трач. За його словами, фракція НУ має деякі зауваження щодо кандидатур на посади заступників міського голови, однак вирішила підтримати запропонованих претендентів. „Це всього лише два місяці. Треба дати людям шанс показати себе. Навіть попри те, що ми не зовсім розуміємо деяку мотивацію щодо обрання кандидатур”, - сказав Василь Трач.
Коли питання заступників міського голови розглядатиметься знову, тобто, в липні 2006 р., за словами Василя Трача, НУ пропонуватиме міському голові свої кандидатури на заступників, а також кандидатури на інші посади у виконавчих органах влади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ