Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БЮТ не побачила в Львівській облраді чотирьох „нашоукраїнців”, які голосували за Пшевлоцького

Карточки депутатів фракції „Наша Україна” Богдана Буци, Ігоря Васюника, Степана Кубіва та депутата фракції УНП Лариси Федорів спрацювали під час сьогоднішнього голосування про звернення Львівської облради щодо підтримки екс-начальника ГУ земельних ресурсів у Львівській області Миколи Пшевлоцького за відсутності цих депутатів у сесійній залі. Про це під час сьогоднішньої прес-конференції повідомила голова фракції БЮТу Людмила Козак.
 „Це є свідчення, як окремі депутати підходять до питань дотримання чинного законодавства, – сказала при цьому Козак. – У нас не має жодних застережень до Пшевлоцького, який подав у суд. Бо ці питання справді повинні вирішуватися в суді, а не нас сесії облради”.
Як повідомила Козак, їхня фракція змінила свою традицію, на відміну від нашоукраїнців бути в повному складі під час сесії ще з огляду на те, що не хотіла кворуму під вирішення цього питання. „Коли я на трибуні зачитувала звернення фракції БЮТу, то бачила сповнені ненавистю очі, – каже Козак. – Я ж висловлювала позицію фракції і закликала до дотримання політичних домовленостей”.
Наводячи приклад звільнених із посад депутатів Новоженця, Панкевича та бютівця Паховчишина у свою чергу лідер фракції БЮТу закликала депутатів облради не шукати політичних підтекстів у нових призначеннях на посади, які можуть вилитися у чвари містечкового рівня.
Відразу після виступу Козак та інших депутатів від БЮТу, які запевнили, що не мали жодного впливу на призначення депутата Київської обласної ради Дмитра Завтура на посаду замість Пшевлоцького, на прес-конференції виступив сам Завтур.
Нагадаємо, сьогодні депутати Львівської облради 67 голосами проголосували за звернення у підтримку Миколи Пшевлоцького. Проти цього звернення у повному складі виступила фракція ВО „Свобода” та фракція БЮТ, яка не прийшла на сесію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ