Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БЮТ підтримує доцільність обрання трьох заступників голови Львівської облради – Іван Денькович

Фракція БЮТ підтримує доцільність обрання трьох заступників голови Львівської облради – повідомив „Гал-іnfо” голова фракції Іван Денькович. За його словами, заявляючи, що необхідно обрати одного заступника, Михайло Сендак з фракцією не консультувався.
„Михайло Сендак вже двічі не з’являвся на засідання нашої фракції, отож я не можу коментувати його заяв. Сподіваюся, що на наступне засідання фракції він з’явиться і пояснить свою поведінку”, - зазначив Іван Денькович.
Утім, фракція БЮТ в облраді чекає появи Михайла Сендака на своєму засіданні не тільки для того, щоб він пояснив свою поведінку, а й для того, щоб нарешті виявити „читирьох гнид”, які зрадили БЮТ під час голосування за голову ЛОР.
 „Виступаючи в пресі, Сендак постійно заявляє, що він знає прізвища зрадників, отож нехай назве нам їх”, - сказав Іван Денькович. Перед тим фракція БЮТ, за його словами, не схиляється до думки, що сам Сендак міг бути серед тих депутатів, які голосували в розріз з єдиним рішенням Блоку. За словами Івана Деньковича, фракція БЮТ прийняла рішення, що якщо депутат блоку тричі без поважних причин не з’явиться на засідання фракції, то щодо нього застосовуватимуть каральні дії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ