Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БЮТ у міськраді не підтримує підвищення тарифів на тепло, однак чи голосуватиме вона за скасування рішення виконкому з цього питання, наразі не відомо

Фракція БЮТ у міськраді не підтримує підвищення тарифів на тепло, однак чи буде вона голосувати за скасування рішення виконкому з цього питання, наразі не відомо, — повідомив «Гал-info» голова фракції БЮТ у Львівській міській раді Юрій Гудима.

 «Наша фракція в принципі виступає проти підняття тарифів, бо для нас вони не до кінця економічно обгрунтовані, а якщо вже збільшувати ціни, то людям треба пояснити, для чого їх збільшувати. Однак поки що до нас з цим питанням ніхто не звертався, і у фракції ми це питання не обговорювали, тому зараз я не можу прогнозувати, яким буде наше рішення», — пояснив Юрій Гудима.
Нагадаємо, Громадська мережа «Опора», Громадський форум Львова, Асоціація платників податків Львівщини та міська спілка захисту прав громадян хочуть звернутися до депутатського корпусу Львівської міської ради з проханням винести на найближчу сесію ЛМР питання про скасування рішення виконкому від 20 жовтня про підвищення тарифів на теплопостачання. Відповідно до нього з 30 листопада 2006 року львів’яни платитимуть за тепло у 2,3 разу більше.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ