Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БЮТ в ЛМР обурена заявою Дяківа щодо можливого припинення членства у фракції

Голова фракції БЮТ у Львівській міській раді Юрій Гудима висловив обурення з приводу заяви Теодора Дяківа про причини можливого припинення членства у фракції БЮТ. Про це йдеться в зверненні Юрія Гудими до засобів масової інформації та громадськості.

 Текст заяви голови фракції БЮТ в міськраді подаємо нижче:

„Я, як голова фракції БЮТ у Львівській міській раді, здивований та обурений заявами свого однофракційця Теодора Дяківа про причини можливого припинення членства у фракції БЮТ.
Теодор Дяків пройшов у Львівську  міську раду за партійними списками Блоку Юлії Тимошенко як безпартійний. На початку роботи членами фракції було прийнято рішення про те, що кожен депутат контролює вирішення питань, які  він виносить на колективний розгляд. Теодор Дяків за період роботи у фракції показав себе як  людина принципова та наполеглива, він завжди вмів побачити проблеми, але ніколи не знаходив їх вирішення. Отже слова розходилися з ділами. Наша фракція – це колектив лідерів, розумних людей, кожен з яких має власну позицію, але об’єднує всіх – спільна ідеологія і приналежність до БЮТ.  Колегіальність, послідовність і, звичайно, партійна дисципліна – головні принципи роботи у фракції, яких Теодор Дяків майже ніколи не дотримувався. Регулярні самостійні заяви, участь у різноманітних заходах без попередження фракції, непослідовність в роботі з проблемними питаннями – все це неодноразово приводило до нарікання з боку інших членів фракції та винесення усних попереджень керівництвом фракції.
Ми завжди колегіально обговорюємо всі питання роботи фракції і поступово втілюємо їх у життя.
Тому заяву пана Дяківа про призупинення свого членства у фракції я розглядаю як дешевий піар. Нехай люди самі дадуть оцінку людині, яка крім голосних декларацій не зробила жодного конкретного кроку. Критика проблем, яка не обґрунтована пропозиціями щодо їх вирішення, є не конструктивною.
А щодо програми БЮТ, то відкрито можу заявити, що ми є єдиною фракцією у міській раді, яка  задекларувала і втілює в життя розгляд таких питань, як: цілодобове водопостачання м.Львова, генеральний план розвитку міста,  вдосконалення окремих питань приватизації та реформування житлово-комунального господарства.
Також ми декларуємо, що 14 грудня 2006 р. на черговому пленарному засіданні від імені нашої фракції буде зроблена заява про необхідність створення професійного колективу фахівців  у сфері науки, економіки, інженерного господарства і т.п. з залученням працівників виконавчих структур, представників депутатського корпусу, які б приступили до розробки програми соціально-економічного розвитку м.Львова на 20 років. Львів’яни хочуть знати, як буде розвиватися місто в майбутньому. Сьогодні відбудеться засідання фракції, на якому члени  фракції дадуть оцінку заявам Теодора Дяківа”.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ