Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція БЮТ в облраді таки домоглася скликання позачергової сесії ЛОР

Фракція БЮТ у Львівській облраді таки домоглася скликання позачергової сесії ЛОР, яка відбудеться 19 червня, — повідомив «Гал-info» голова фракції Блоку Тимошенко у Львівській обласній раді Ігор Держко.
«Сьогодні я мав розмову з головою облради Мирославом Сеником і ми узгодили всі організаційні питання щодо проведення сесії. Процедура скликання позачергової сесії ЛОР була повністю дотримана, адже ми подали підписи від 41 депутата, а це більш ніж третина депутатського складу», — зазначив Ігор Держко.
Нагадаємо, на позачергову сесію Львівської обласної ради винесено єдине питання: щодо політичної ситуації в Україні та кризи переговорного процесу по створенню помаранчевої коаліції. За словами Ігоря Держка, на сесії депутати облради планують прийняти звернення до депутатів Верховної Ради, щоб закликати народних обранців відновити переговорний процес по створенню саме помаранчевої, а не жодної іншої коаліції.
Як зазначив Ігор Держко, ініціативу БЮТ на сесії вже зголосилася підтримати ВО «Свобода», а з представниками ж «Нашої України» члени Блоку Тимошенко домовлятимуться про підтримку вже на позачерговій сесії ЛОР.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ