Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція Народного Союзу „Наша Україна” не отримала жодної посади у Старосамбірській районній раді

Друга за чисельністю фракція Народного Союзу „Наша Україна” у Старосамбірській районній раді не отримала жодної посади голови комісії ради, а тим більше посади заступника голови. Більше того, новообраний  голова райради Володимир Горбовий має намір звільнити всіх представників НСНУ та УНП у апараті ради. Про це у коментарі „Гал-info” повідомив голова фракції НСНУ у Старосамбірській районній раді  Андрій Артемовський.
За словами  Степана Берга,  радника райради, працівника апарату, котрого намагається звільнити голова райради, Володимир Горбовий намагається перетворити Стросамбірську районну раду на політичний орган  і звільнити всіх, хто не підтримував його при голосуванні за посаду голови ради.
Цікаво що на місцеві вибори Вололдимир Горбовий йшов у складі блоку "Наша Україна" ( НРУ, КУН, ХДС), партія НСНУ йшла на місцеві вибори окремо і здобула у Старосамбірській райраді 19 мандатів. Першою за чисельністю у раді є фракція БЮТ (20 депутаів).
Фракція НСНУ у Старосамбірській районній раді підготувала заяву до депутатського корпусу  з приводу політичного протистояння зі боку голови ради.    
 Заяву депутатів фракції Народного союзу „Наша Україна” у Старосамбірській районній раді подаємо повністю.  
      Відповідно до рішення конференції районної організації політичної партії «Народний Союз Наша Україна» депутати районної ради від фракції «Наша Україна» глибоко обурені намаганням голови районної ради Володимира Горбового, без всяких на те причин, звільнити працівників виконавчого апарату районної ради, представників помаранчевих партій, в тому числі і членів нашої партії. Всі ці люди, які нині працюють в апараті Старосамбірської районної ради брали активну участь в організації та проведенні президентських виборів 2004р. на Старосамбірщині, стоячи на Майдані, виборюючи правду в Луганську та окружній виборчій комісії, зробили все , щоб не допустити фальсифікацій.
Натомість, в оточення Володимира Горбового входять довірені особи  Віктора Януковича, керівник регіонального штабу Партії Регіонів, колишній голова одного з осередків СДПУ(о), які, звичайно, підтримують ідею Володимира  Горбового звільнити людей, які хотіли чесної і прозорої влади і робили все можливе і неможливе для перемоги В. Ющенка.
Такі дії спрямовані лише на дестабілізацію ситуації в районі і свідчать про початок переслідування людей за політичною ознакою.
Ми, депутати Старосамбірської районної ради, заявляємо, що будемо боротися за кожну людину, яка була активним учасником помаранчевої революції, а нині переслідується.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ