Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція «Наша Україна» у ЛОР пропонує зменшити кількість постійних комісій облради та провести у них кадрові ротації — Олесь Старовойт

«Фракція «Наша Україна» у Львівській обласній раді виступає за ротації в окремих комісіях обласної ради для покращення ефективності їх роботи та ЛОР загалом», — повідомив у коментарі «Гал-info» депутат ЛОР Олесь Старовойт.
«Також ми виступаємо за скорочення числа постійних комісій Львівської обласної ради та проведення ротації голів цих комісій. Не йдеться персонально про голову комісії земельних питань Юрія Моравецького, а про комплексну роботу для швидшої та ефективнішої роботи Львівської обласної ради», — зазначив Олесь Старовойт.
«Спочатку ми приймемо одностайне рішення у своїй фракції, потім на засіданні міжфракційного об’єднання «Наша Україна», потім вже вийдемо на переговорний процес із Блоком Юлії Тимошенко. До наступної сесії Львівської обласної ради ми будемо готові винести це питання на розгляд депутатів», — додав пан Олесь.
Нагадаємо, під час 16 сесії ЛОР 5 демократичного скликання 30 жовтня депутати від фракції «Наша Україна» кулуарно обговорювали відставку голови земельної комісії ЛОР Юрія Моравецького.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ