Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція Партії регіонів у Львівській облраді ухвалила рішення про саморозпуск

Фракція Партії регіонів у Львівській облраді ухвалила рішення про саморозпуск. Копію заяви розмістила на своєму сайті "Галицька правда".

Заява фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді

Фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді висловлює глибоке співчуття родинам загиблих у Києві.

Розуміючи, що ми несемо політичну відповідальність за ситуацію в державі, вважаємо за необхідне попросити вибачення у своїх виборців. Хоча жоден з нас не робив вчинків, які були б на шкоду рідному краю чи людям. Будучи незрозумілими більшістю галичан, ми своєю позицією підтримували цілісність і соборність України. Прийде час і нас зрозуміють.

Однак, в сьогоднішній ситуації, коли політика керівників Партії регіонів не відповідає її програмним засадам, не об’єднує, а роз’єднує країну, ми засуджуємо рішення тих обласних рад, що приймають звернення до Президента із закликами силового розв’язання політичної кризи чи введення надзвичайного стану в країні. В багатьох з цих рад Партія регіонів має більшість і демонструє неповагу до опозиції, що також провокує відповідне ставлення до нас на Львівщині.

Задля громадянського миру, збереження єдності України потрібні не заяви, а рішучі кроки. Тому фракція Партії регіонів у Львівській обласній раді припиняє свою діяльність в обласній раді і заявляє про свій саморозпуск.

Ми закликаємо всіх учасників протистояння повернути ситуацію в Конституційне русло і розв’язувати всі спірні питання шляхом позачергових виборів, в тому числі і нового складу Львівської обласної ради. Все решту, що робиться поза Конституцією і Законом, тільки на шкоду Україні і її європейському майбутньому.

Прийнято під час засідання фракції 27.01.2014 р.

«За» - 9.

«Проти» - немає.

«Утримався» - 1.


Галицька правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ