Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція «Пора» в міськраді готова проголосувати за скасування нових тарифів на тепло, якщо громадські організації подадуть альтернативний варіант тарифів

Фракція «Пора»  в міськраді готова проголосувати за скасування рішення виконкому про підвищення тарифів на тепло, якщо громадські організації подадуть альтернативний варіант тарифів, — повідомив «Гал-info» голова фракції «Пора» Петро Адамик.
«Ми підтримуємо те, що тарифи є завищені і економічно-необгрунтовані і готові голосувати за їхнє скасування. Однак, варіант: ні, бо ні — це теж не вихід. Якщо громадські організації ініціюють скасування тарифів, вони повинні подати депутатам обгрунтовану альтернативу, свій варіант вирішення цього питання», — наголосив Петро Адамик.
Щоправда, за словами депутата, до нього, як до керівника фракції ГП «Пора», з ініціативою винести це питання на сесію поки що ніхто не звертався.
Нагадаємо, Громадська мережа «Опора», Градський форум Львова, Асоціація платників податків Львівщини та міська спілка захисту прав громадян хочуть звернутися до депутатського корпусу Львівської міської ради з проханням винести на найближчу сесію ЛМР питання про скасування рішення виконкому від 20 жовтня про підвищення тарифів на теплопостачання, згідно з яким з 30 листопада 2006 року львів’яни у 2,3 рази платитимуть більше за тепло.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ