Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція УНП у Львівській обласній раді обіцяє жорстко реагувати на непослух своїх партійців при голосуванні

Голова фракції Української народної партії Богдан Козак в Львівській обласній раді обіцяє жорстко відноситися до однопартійців, голосування яких на сесії піде врозріз з думкою партії. Про це Богдан Козак заявив у коментарі „Гал-info”.
 „УНП є демократичною партією, і фракція УНП у обласній раді, я вважаю, також сповідує демократичні принципи й тому ми не заперечуємо входити в якійсь групи нашим депутатам, чи це група НЕП, чи це „Нова Галичина”, – каже Козак. – Але є чіткі програмні засади партії, є політика центрального проводу, правління, політика, яку підтримує Львівська обласна організація УНП і якщо якісь голосування підуть в розріз з нашою політикою, то звичайно, що ми будемо до тих депутатів жорстко відноситися”.
Натомість, Козак висловив впевненість у тому, що, що такого не буде, тому що „і Юрій Візьняк і Олег Немчінов є бійцями УНП, які не зрадять наших партійних інтересів”.
Також Козак, який зазначив, що не розуміє чому стільки шуму навколо „Нової Галичини”, сказав, що наразі не думає, якою саме буде реакція партії, оскільки претендентів цьому не було. „Будуть прецеденти тоді будемо сідати й розмовляти”, – сказав Козак.
Нагадаємо, у Львівській обласній раді з’явилося нове міжфракційне об’єднання „Нова Галичина”. Під час минулої сесії двоє членів цього об’єднання, пористи Андрій Рожнятовський і Дем’ян Малярчук проголосували щодо господарських питань врозріз з позицією фракції, за що однопартійці обіцяли жорстко відреагувати на це.
Серед 11 членів нового міжфракційного об’єднання „Нова Галичина” увійшли двоє представників УНП – Юрій Візьняк і Олег Немчінов.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ