Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракція УНП в ЛОР хоче попросити за Тимошенко і Кириленка

Голова фракції УНП у Львівській обласні раді Богдан Козак запропонував на сесії Львівської обласної ради 30 жовтня прийняти звернення до коаліції демократичних сил про підтримку кандидатури В’ячеслава Кириленка на посаду спікера парламенту та Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра України. Він запропонував це питання внести у порядок денний наступної сесії ЛОР.
За його словами, оскільки не було скликано позачергової сесії облради по цьому питанню, адже лідери політичних демократичних сил випередили цю подію, то тепер до них потрібно прийняти звернення.
«Я провів розмову з вищим керівництвом партії, і є таке прохання, щоб Львівська обласна рада прийняла такий політичний документ. Для нашої політичної сили це дуже важливо, думаю, що для колег-побратимів із Народного Руху України це теж не менш важливо, як зрештою і для інших учасників помаранчевої коаліції. Адже до угоди про демократичну коаліцію повинні бути включені ті важливі програмні засади, які ще рік тому напрацювала Українська народна партія. Тому я пропоную внести це питання у порядок денний обласної ради і підтримати звернення», — зазначив Богдан Козак.
Своєю чергою голова ЛОР Мирослав Сеник зазначив, що на засіданні Президії він не може включати чи виключати пункти із порядку денного сесії обласної ради.
«Є регламент, який мені не дозволяє це робити. Потрібно підготувати запити і тоді будемо їх підтримувати. Зараз я просто не маю права включити у перелік питань на сесію 30 жовтня це питання», — пояснив голова облради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ