Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Фракцію Партії регіонів в облраді найближчим часом не створять

Фракцію Партії регіонів у Львівській обласній раді поки що створити не вдалося — повідомив сьогодні, 18 вересня, голова ЛОО ПР, народний депутат України Олексій Радзієвський. За його словами, процес переговорів триває, однак він достатньо складний і потребує часу.
 «Звичайно, ми зацікавлені в тому, щоб мати своїх симпатиків у всіх радах Львівщини, але форсувати подій не хочемо, все має відбуватися природно. Крім того, важливо, щоб серед цих людей не було зрадників», — наголосив Олексій Радзієвський.
 Нагадаємо, напередодні Олексій Радзієвський неодноразово наголошував, що до першої вересневої сесії ЛОР фракцію регіонів в облраді швидше за все буде створено.
 За словами нардепа, Партії регіонів вже вдалося домовитися з кількома депутатами обласної ради з двох фракцій, однак з ким саме і з яких фракцій, Радзієвський називати відмовився. Як наголосив голова обласної організації Партії регіонів, популярність регіоналів зростає не тільки серед депутатів облради, а й серед «серйозних впливових політичних фігур Львівщини», які звертаються із заявами включити їх до лав ПР. Щоправда, й прізвища цих осіб Радзієвський не називає.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ