Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Франція має намір провести Євробаскет-2015 замість України

Одна з провідних баскетбольних країн світу - Франція - досить швидко відреагувала на повідомлення про критику ФІБА-Європа щодо процесу підготовки до організації Євробаскету-2015.

За інформацією l'equipe, французька сторона запропонувала ФІБА-Європа провести Євробаскет-2015, якщо Україна не впорається з цією місією. Про це повідомляє Планета Баскетбол.

При цьому президент французької федерації Жан-П'єр Сьюта повідомив, що поки таких прохань від ФІБА-Європа не надходило. Крім того Сьюта повідомив, що минулого літа пропонував Україні провести Євробаскет спільно з Францією і Німеччиною.

Варто відзначити, що Франція разом з Німеччиною, Італією і Хорватією були конкурентами України в боротьбі за право провести Євробаскет-2015, але відкликали свою заявку.

Примітно, що президент Федареции баскетболу України Олександр Волков зазначив, що організаційні проблеми виникають при підготовці до будь-якого великого змагання. А власне повідомлення у пресі трохи перебільшено.

Нагадаємо, Україна отримала право на проведення Євробаскету-2015 у грудні 2011 року. Турнір заплановано на вересень 2015-го. У змаганнях, які візьмуть шість українських міст, 24 європейські збірні.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ