Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Фронт змін» вирушив на опозиційний фронт

«Фронт змін» буде в опозиції в місцевих радах, зокрема, й до «Свободи», яка, на їх думку, стала владою на Львівщині. Про це сьогодні, 10 листопада, на бліц-дебатах у Львові повідомив представник «Фронту змін» Юрій Підлісний.

«У нас недостатня кількість депутатів у Львівській міській раді для того, щоб суттєво на щось впливати, але ми будемо робити все від нас можливе. Ми декларуємо те, що ми є в опозиції до центральної влади, на місцевому рівні ми є в меншості, а тому також в опозиції. ВО «Свобода» має цілковиту більшість, і тому вона може приймати рішення самостійно», - повідомив Юрій Підлісний.

Він також зазначив, що їх опозиційність не буде перешкодою для повноцінної реалізації інтересів громадян, і вони таки готові співпрацювати з усіма політичними силами, представленими у Львівській міській раді, окрім Партії регіонів, та її сателітів.

Натомість голова Львівської міської організації ВО «Свобода» Іван Гринда повідомив: «Ми сподіваємося, що з «Фронтом змін» у нас буде співпраця. Результат успішності такої співпраці ми бачили під час виборчої кампанії і під час паралельного підрахунку голосів. Ми вже неодноразово декларували те, що «Свобода» ніколи не буде співпрацювати з Партією регіонів та КПУ».

Отож, дві політичні сили, які набрали найбільшу кількість голосів до Львівських міської і обласної рад, поки що зійшлись в одному – небажанні співпрацювати з партією влади.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ