Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

«Фронтовий альбом» Олександра Клименка передано бібліотекам і бійцям у зону АТО

За підтримки Держкомтелерадіо в рамках бюджетної програми «Українська книга-2016» вийшла книга відомого фотографа-документаліста Олександра Клименка «Фронтовий альбом. Frontline album».

Книга, що входить до серії «Бібліотека українського воїна», розповідає про деталі життя українських воїнів на лінії вогню. Фотокореспондент газети «Голос України» Олександр Клименко знімав війну на Донбасі фактично з перших днів українсько-російського протистояння. З 2014 року фотографував по всій лініїфронту: від гори Карачун до Станиці Луганської і Щастя.

Загальний тираж видання - 800 примірників, з яких 427 направлено для поповнення фондів публічних бібліотек. Книгу, зокрема, отримають бібліотеки Дніпропетровської області та прикордонних регіонів – Харківщини, Сумщини, Херсонщини. Частку видань передано редакції газети Міністерства оборони України «Народна Армія» для розповсюдження серед військових частин та Міністерству закордонних справ України для передачі українським дипломатичним представництвам за кордоном.

Окрім того, частину накладу «Фронтового альбому» отримала громадська організація «Громадянський корпус», яка вже другий рік поспіль співпрацює з Держкомтелерадіо в рамках програми «Українська книга». Видання серії «Бібліотека українського воїна», а також інші книги, що виходять у рамках програми, волонтери «Громадянського корпусу» особисто передають військовим Збройних сил України і прикордонних військ, які беруть участь в АТО.

От і нещодавно під час зустрічі з українськими військовими в Луганській області волонтери вручили їм 30 примірників «Фронтового альбому». Також книгу Олександра Клименка було передано Лисичанському міському краєзнавчому музею, Лисичанському музею ветеранського руху та Лисичанській центральній міській бібліотеці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ