Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Функції керівництва Львівського банківського інституту на один день перейдуть до студентів

До Міжнародного дня студента 16 листопада студенти Львівського банківського інституту ЛБІ упродовж одного дня виконуватимуть усі обов’язки керівництва свого навчального закладу – повідомили „Гал-іnfо” у відділі зв’язків з громадськістю ЛБІ НБУ.
За словами голови студентської дорадчої ради ЛБІ Юлії Веренько, яка й працюватиме впродовж одного дня на місці ректора інституту Тамари Смовженко, такий захід планується зробити традиційним і проводити щороку. „Ми переконані, що такий досвід для студентів дуже важливий – хоча б один день відчути себе керівником такого великого навчального закладу, відчути, якою відповідальною і важкою, але водночас і цікавою, є робота управлінців ЛБІ”, — каже Юлія Веренько.
16 листопада зможуть відпочити від своєї роботи, крім ректора, і проректори ЛБІ та декани економічного факультету та факультету банківської справи. Їхню роботу виконуватимуть студенти інституту. „Це також допоможе студентам виховати лідерські якості. І, звичайно ж, такий експеримент змінить думку студентів про роль керівників, яка є визначальною і дуже відповідальною”, – вважає голова студентської дорадчої ради.
Також цього дня студенти-старшокурсники проведуть лекцію першокурсникам на тему „Студентське самоврядування: сьогодення і майбутнє”. „Мабуть, після цієї лекції студенти по-іншому сприйматимуть роботу лектора. Зокрема, відчують, як важко працювати викладачу, коли студенти на парі неуважні, не слухають і не проявляють ніякої ініціативи”, - переконана Юлія Веренько. 
А загалом студенти Львівського банківського інституту відзначатимуть своє свято дуже активно. Зокрема, з 13-го по 15 листопада в корпусах інституту проходить Студентський ярмарок, на якому майбутні банкіри продають корпоративну продукцію інституту. Такий захід, на думку його організаторів, навчить студентів як працювати з клієнтами (йдеться про залучення, пояснення, просування товару або послуг клієнтам), розвине організаторські здібності та підвищить рівень корпоративного духу.
У цей же період в інституті триває акція „Історії життя студентів”. У межах цього заходу експонуватиметься, зокрема, виставка цікавих, жартівливих й оригінальних пояснювальних записок студентів. Не забули майбутні банкіри й про наповнення святкування патріотичним змістом. Доказом цього є проект „Українські мініатюри”, де свої роботи представлятимуть члени художньої самодіяльності інституту. Це, на думку організаторів, популяризуватиме українську самобутність, розвиватиме творчі та акторські здібності у студентів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ