Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Футболісти львівських «Карпат» хочуть показати «Динамо» свою кращу гру — Валерій Яремченко

15 березня у Львові відбудеться гра львівських «Карпат» із київським «Динамо». «Настрій у команди робочий, ми готуємося до цієї гри, як до кожної гри», — зазначив у коментарі «Гал-info» головний тренер львівських «Карпат» Валерій Яремченко.
«Футболісти мають добрий настрій та бажання класно зіграти із «Динамо». Спеціально настроювати гравців на гру не потрібно, адже кожна команда у грі з «Динамо» хоче показати свою кращу гру. Так хочуть і футболісти «Карпат». А як вже зіграємо, покаже матч», — зазначив Валерій Яремченко.
Водночас, як повідомили «Гал-info» в Інформаційному центрі ФК «Карпати», напередодні матчу львівських «Карпат» з київським «Динамо» на центральних вулицях міста відбудеться справжній «зелено-білий» карнавал. Незважаючи на те, що стартовий свисток на стадіоні «Україна» прозвучить о 14:00, футбольне свято у Львові розпочнеться вже зранку. У суботу, в день матчу «Карпати» - «Динамо», від Оперного театру до площі Міцкевича курсуватиме величезна автоплатформа у супроводі «легковиків» учасників традиційного карпатівського автопараду.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ