Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Гала-концерт переможців обласного відбіркового конкурсу на фестиваль „Червона рута” відбудеться 29 квітня

У 2006 році по всій Україні заплановано проведення 25-ти обласних відбіркових конкурсів ювілейного, X-го Всеукраїнського фестивалю “Червона рута”, згідно з планом роботи Міністерства культури і туризму України, Міністерства України у справах молоді та спорту, Міністерства освіти і науки України. У Львові, відповідно до графіка проведення обласних відбіркових конкурсів, 18-19 березня цього року, за підтримки обласної державної адміністрації, відбулися концерти обласного відбіркового конкурсу фестивалю, що проходили в приміщенні міського палацу культури ім.Г.Хоткевича, участь в яких взяли понад 300 талановитих молодих виконавців у жанрах рок-, поп-, акустичної і танцювальної музики практично з усіх районів нашої області. Для участі у змаганнях фестивалю “Червона рута” не потрібно жодних вступних внесків, а вхід для глядачів є вільним, що робить їх доступними для всіх бажаючих.
Проведення конкурсів “Червона рута” сприяє реалізації комплексних заходів для всебічного розвитку і функціонування української мови, популяризації української сучасної пісні та музики, виконання державної політики щодо підтримки талановитої творчої молоді тощо.
Дирекцією Львівського обласного конкурсу Всеукраїнського фестивалю “Червона рута” передбачається проведення у Львові також і Гала-концерту за участю лауреатів та дипломантів цьогорічного відбіркового обласного конкурсу зазначеного фестивалю, який планується на 29-те квітня цього року в концертному залі Палацу культури ім.Г.Хоткевича.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ