Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Гал-ЕКСПО” відзначив учасників Економічного форуму

„Гал-ЕКСПО” відзначив учасників VI Міжнародного економічного форуму. Зокрема перший віце-президент «Гал-ЕКСПО» Геннадій Кройчик вручив нагороди ВАТ „Кредобанк”: «Хочу привітати та відзначити спеціальним дипломом тих, хто найбільше доклався до того, щоб відбувся не лише форум та ярмарок інвестицій, а й реальна робота з інвестором. Це ВАТ «Кредобанк», персонально голова Центру обслуговування інвесторів «Кредобанку» Лев Кльоба та Львівський Центр науково-технічної та економічної інформації».
Нагороди-дипломи з надписом «VI Міжнародний економічний форум та ярмарок інвестицій» з рук Геннадія Кройчика отримали виконавчий директор ВАТ «Кредобанк» Павел Малоленши та голова правління «Кредобанку» Степан Кубів, голова Центру обслуговування інвесторів «Кредобанку» Лев Кльоба та директор ЛЦНТЕІ Михайло Яворський.
Нагадаємо, сьогодні у Львові завершився VI  Міжнародний економічний форум, що  тривав з 4-го по 6 жовтня. Форум проводився у Львові вже вшосте. Участь у форумі взяли представники уряду України, інституцій Європейського Союзу, серед яких керівники центральних і регіональних органів влади, а також представники ділових кіл України та інших країн Європи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ