Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

„Галнафтогаз” виплатив 0,3 млн грн доходу за останній купонний період по своїх облігаціях серії A

Концерн „Галнафтогаз” 13 червня виплатив 0,3 млн гривень доходу за останній купонний період по своїх облігаціях серії A, випущених у червні 2003 року на суму 10 млн. гривень, і погасив їх . Про це повідомляє прес-служба „Галнафтогазу”.
Процентна ставка була встановлена на рівні 12% річних. Номінал однієї облігації - 1 тис. гривень.

Концерн „Галнафтогаз” входить у холдинг „Універсальна інвестиційна група”, і є одним з найбільших власників мережі АЗС в Україні. Концернові належить мережа АЗК „ОККО”, що складається з 120 сучасних комплексів.
Загалом концернові належить понад 180 АЗС і 15 нафтобаз у Львівської , Івано-Франківської , Закарпатської , Тернопільської , Рівненської, Хмельницької, Вінницької, Волинської, Кіровоградської, Харківської і Чернігівської областей, а також у Києві.
Консолідований чистий прибуток ВАТ „Концерн „Галнафтогаз” у 2005 році зріс у 2,19 рази в порівнянні з 2004 роком - до 37,6 млн. грн. Сукупний виторг від реалізації й інші операційні доходи концерну за рік зросли в 1,7 рази - до 2754,3 млн. грн. Основу цього показника складає виторг від реалізації нафтопродуктів і супутніх товарів, надані послуги дочірніми підприємствами через мережу АЗС і нафтобаз.
Власний капітал ВАТ "Концерн "Галнафтогаз" у 2005 році збільшився на 22,7% - до 297,3 млн. грн. Робочий капітал концерну складав 150,2 млн. грн.
Капіталізація „Галнафтогазу”, відповідно до останніх угод по акціях компанії в ПФТС, складає 200-220 млн. дол.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ