Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Галичанка” перемогла багаторазового чемпіона польської екстраліги «Монтекс» (Люблін)

«ЛНУ Галичанка» з перевагою в три м’ячі обіграла багаторазового чемпіона польської екстраліги, володаря Кубка ЄГФ 2000/2001 «Монтекс» (Люблін), з яким вона вчора провела товариський матч під час тренувального збору у Пшеворську. Рахунок зустрічі – 33:30. При чому гру обслуговувала польська бригада суддів. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі „Галичанки”.
Кращим гравцем зустрічі було визнано півсередню львівського клубу Анжелу Травян, яка десять разів змусила здригнутись сітку воріт «Монтекса».
Команди розпочали гру в рівній боротьбі. Але «галичанки» дуже швидко захопили інівціативу і почали господарювати на майданчику суперсучасного спорткомплексу Пшеворська. Після того, як перевага львівських гандболісток над суперницями досягла шести м’ячів, зі складом команди почала експерементувати головний тренер «ЛНУ Галичанки» Валерія Тищенко. Адже навідміну від польського клубу, львівський не готувався цілеспрямовано до цього товариського матчу. Щобільше, наші дівчата впродовж десяти днів мали по три тренування на день і виконували величезний обсяг фізичних навантажень. «Я вдячна команді за таку чудову гру. В діях дівчат відчувалося бажання і повна самовіддача. Вони виходили на майданчик із задоволенням. Впевнена якби команда грала так з норвежками, в наступний раунд єврокубків пройшли б ми!» – розповіла головний тренер СК «ЛНУ Галичанка» Валерія Тищенко.
У Пшеворську ворота львівського клубу захищали Анастасія Безсмертна і Тетяна Івасюка. Нагадаємо, що основний голкіпер «ЛНУ Галичанки» в складі національної збірної грає на «Кубку світу 2006» в Данії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ