Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Галичанка” поступилася запорізькому „Мотору”

“Галичанка-ЛНУ” поступилася на виїзді своєму головному супернику в боротьбі за золоті нагороди національного чемпіонату запорізькому “Мотору”. Але якщо в першій грі перевага господарок майданчика подекуди сягала аж дванадцяти м’ячів, і лише завдяки потужній кінцівці матчу львівським гандболісткам удалося дещо скоротити відставання – 37:28. То в другій зустрічі на перерву команди пішли за рівного рахунку. “Галичанки” навіть лідирували деякий час, але в підсумку дався взнаки клас “Мотора” – 28:24. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі „Галичанки”.
 “Галичанці”, яка каменя на камені не залишала від усіх інших суперників по національній першості, поки що виявився не по зубах беззмінний чемпіон останніх шести років “Мотор”. “Галичанка” таким чином утратила шанси вийти у плей-офф і в решті матчів сезону лише закріплятиме свою другу позицію в турнірній таблиці і набуватиме ігрового досвіду, якого їй не вистачило в зустрічі з “Мотором”. Львівська команда, втім, ще матиме нагоду принаймні взяти реванш у запорізького клубу. 27-28 квітня в рамках передостаннього тринадцятого туру чемпіонату «Мотор» приїде до Львова.
Валерія Тищенко, головний тренер СК “Галичанка-ЛНУ”, зазначила: „Нашою головною зброєю в грі проти такої команди могла бути лише швидкість. Але для того, щоб її застосувати необхідно було спочатку розібратися із суперницями в захисті, що моїм підопічним не вдалося. Найприкріше те, що вони неодноразово відпрацьовували подібні малюнки гри на тренуваннях і знали як гратиме “Мотор”. З одного боку, нам не вистачало рівноцінних гравців на лаві запасних, які б могли в будь-який момент дати відпочити основі. А з іншого, гадаю, команда все ж поки що психологічно не готова на рівних боротися із значно титулованішими суперницями, в яких багатий міжнародний досвід. Інакше пояснити ті помилки, які робили наші гравці на запорізькому майданчику, не можу. Вони потенційно здатні на більше. І нашим завданням буде довести це в домашній зустрічі з “Мотором”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ