Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

„Галичанка” вирушила в Росію на міжнародний турнір

Львівська жіноча гандбольна команда «Галичанка» вирушила в Росію на Міжнародний турнір «Кубок Федерації гандболу Московської області м. Звенигород». Про це «Гал-info” повідомила прес-аташе СК „Галичанка” Євгенія Ступ`як.
Участь команди у міжнародних турнірах головний тренер «Галичанки» Валерія Тищенко розцінює як підготовку до ігор в 1/8 фіналу Кубка EHF з норвезьким «Беасаном” і посилено готує своїх підопічних.
Турнір проходитиме 27-29 грудня в палаці спорту «Звезда» міста Звенигород. У ньому візьмуть участь 8 команд: «Звезда» (Звенигород) – минулорічний переможець Кубка EHF, «Луч» (Москва), дві команди Молодіжної збірної Росії, «Мотор» (Запоріжжя), «Галичанка» (Львів), СДЮШОР №53-Вешняки (Москва). У зв’язку з підготовкою національних збірних до Чемпіонату світу, команди будуть виступати експериментальним складом без гравців, яких викликали на збір. Львівська «Галичанка» також прибула в Росію в неповному складі. Реґіна Шимкуте повертається до форми після травми, отриманої в єврокубковій грі проти «БНТУ», а Вікторія Борщенко та Юлія Снопова зараз перебувають на базі в Конче-Заспі у складі національної збірної України.
У рамках своєї групи «Галичанці» доведеться зіткнутися в протистоянні з командою «Лада», зі збірною Росії та СДЮШОР №53 Вешняки. Також на «Галичанку» очікує ще один турнір у Польщі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ