Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Галина Юрків складати мандат депутата облради не збирається

Галина Юрків складати мандат депутата не збирається, — про це вона повідомила „Гал-info”. Як зазначила депутат Львівської облради, член фракції БЮТ, вона є депутатом, який працює не на партію, а на громаду, отож нічого поганого в тому, що перейшла з фракції УНП у фракцію блоку Тимошенко не вбачає.
„Свої погляди з переходом у ВО „Батьківщина” я не змінила. Я була і буду депутатом, який працює на громаду. Тим паче, що в законодавстві не передбачено того, що після переходу в іншу фракцію депутат має скласти свій мандат”, — пояснила Галина Юрків.
Нагадаємо, як повідомив „Гал-info” голова ЛОО УНП, голова фракції партії в облраді Богдан Козак, депутати від Української Народної Партії звертатимуться з відкритим листом до Галини Юрків з вимогою, щоб вона склала із себе депутатські повноваження у зв’язку із переходом в іншу фракцію.
Як наголосила ж сама Юрків, розмову з цього приводу з Богданом Козаком вона вже мала, однак вважає, що „недоцільно піарити партію чи обласну організацію на такому фоні”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ