Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Галицька ліга КВН організовує „Комеді-club” по-львівськи

Галицька ліга КВН організовує „Комеді-club” по-львівськи — повідомила „Гал-info” прес-секретар Галицької ліги Ольга Витак. За її словами, ідея створення такого проекту у львівських КВНівців визріла уже давно, ще задовго до того, як „Комеді-club” з’явився на телеканалі „Інтер”. Однак через брак коштів та відсутність інформаційної підтримки реалізація реалізувати проект вдалося лише зараз.
„Вчора, 16 листопада, ми провели своєрідний „Комеді-club” у нічному клубі „Далі”, в якому перемогла відома команда „Ураган” університету „Львівська Політехніка”. КВНівцям ідея такого формату ігор дуже сподобалася, і вони погодилися допомогти нам в реалізації проекту „Комеді-club”. Це буде комерційний проект, за участь в якому команди отримуватимуть певні кошти, а транслюватимуть наш „Комеді-club” на одному із місцевих телеканалів”, — зазначила Ольга Витак.
За її словами, зараз КВНівці складають програму „Комеді-club”, а стартуватиме проект після закінчення чергового кола ігор Галицької ліги КВН, які, нагадаємо, розпочнуться вже з 26 листопада.
Щоправда, використовувати назву „Комеді-club” львівські КВНівці не зможуть, оскільки авторське право на неї має телеканал „Інтер”, отож львівський проект, який, по суті, дуже схожий на відомий телепроект, називатиметься по-іншому.
Необхідність нової назви — це не єдина проблема, яка виникла в організаторів проекту. Львівські КВНівці значно більше переймаються тим, що участь у  „Комеді-club” по-львівськи не зможе взяти найкраща команда КВН Львова — „Набла”.
„Наш проект комерційний, а „Наблу”, як відомо, президент „Асоціації КВН Росії” Олександр Масляков запросив  у вищу лігу, за умовами якої, команди-учасниці не мають права брати участь в інших комерційних проектах”, — зазначила Ольга Витак.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ